Activitati pe care sa le faci duminica

Duminica este zi de relaxare. Orice metoda care te face sa te simti bine si confortabil cu tine, este bine-venita. Dupa o saptamana plina, iti doresti doar liniste si frumos.

Va las mai jos, cateva activitati pe care le fac duminica si care sper sa va inspire.

ORGANIZARE

Fie ca este vorba de sortat hainele in sifonier, asezat farfuriile in dulap sau organizarea activitatilor pentru saptamana care urmeaza, prefer ca toate acestea sa se intample duminica.  Le consider activitati relaxante, pe care nu vreau sa le fac in graba, iar in felul acesta vad mai clar ce imi lipseste sau ce am in plus.

PLANIFIC SAPTAMANA CARE URMEAZA

Totul este mai usor cand sti ce ai de facut, fie ca este vorba de serviciu, afaceri, casa, calatorii. Eu aleg sa-mi notez in agenda activitatile pe care urmeaza sa le fac in cursul saptamanii, astfel sunt sigura ca nu omit lucruri importante. Intotdeauna las loc si pentru neprevazut. Oricat ne-am dori ca totul sa fie la dunga, nici o sansa. Dar, cand activitatile sunt notate cu atentie si simt de raspundere, putem salva mult din situatiile care apar pe neasteptate.

OBIECTIVE CLARE

Obiectivele sunt importante in activitatea pe care o desfasori, atat la serviciu, afaceri sau viata personala. Obiectivele clare, corecte, realiste, te ajuta sa tii pasul cu pasiunile si nevoile pe care le ai, sa fii motivat, dar si ancorat in realitate. Saptamana va fi cu siguranta plina de provocari.

CITESTE

Citeste. Zilnic. 10-15 pagini pe zi, iar duminica nelimitat. Cat poti de mult.

ASCULTA MUZICA

Muzica este una dintre cele mai frumoase forme de relaxare. Alege melodiile care te ajuta sa te detasezi de ceea ce consideri ca nu iti face bine si de ce nu… Danseaza.

MEDITEAZA

Fii tu cu tine. Este foarte important sa ai timpul tau. Gandeste frumos, aduna ganduri pozitive, asculta-ti inima.

GATESTE

Personal, imi place foarte mult sa gatesc. Daca nu esti foarte incantata de aceasta activitate, incearca niste clatite. Se fac usor, chiar daca rabdarea iti este pusa la incercare.

SCRIE

Daca esti pasionata de scris sau ai idei pe care nu vrei sa le pierzi, scrie. Scrie de mana. Incurajez acest lucru.

PLIMBA-TE IN NATURA

Priveste frumosul din tot si toate, bucura-te de culori si simte tot ceea ce te inconjoara. Incearca sa renunti la telefon atunci cand esti in natura. Socializeaza, inconjoara-te de oameni care iti fac bine si care sunt pozitivi. Petrece timp de calitate.

Dragile mele, cu siguranta nu vom face toate activitatile mai sus mentionate, dar putem alege ceea ce ni se potriveste fiecareia dintre noi. Important este sa incepem saptamana cu o stare de bine, iar duminica sa ne fie cu zambete.

Voi ce activitati de duminica aveti? Va imbratisez si va incurajez sa povestim.

Share:
Luana
Written by Luana
Cum ar fi sa pui un anunt intr-o dimineata: Sunt plecata dupa fluturi, visuri si cafea. Vin repede... Sau nu.